Sertifikaatti

On saanut eKomin hopealuokituksen!

On saanut eKomin hopealuokituksen!

emp.fi
emp.fi
"EMP perustettiin vuonna 1986 Lingenissä, Saksassa. Tätä nykyä olemme Euroopan suurin vaihtoehtoisen muodin, bändipaitojen sekä bändien, TV-sarjojen, elokuvien ja videopelien fanituotteiden verkkokauppa. Liputamme persoonallisen tyylin puolesta ja kannustamme jokaista olemaan oma, erilainen itsensä. Suomessa EMP on toiminut jo yli 10 vuotta. Verkkokauppamme yli 30.000 tuotteen kattavasta valikoimasta löydät viralliset fanituotteeet huippubändeiltä kuten Metallica, AC/DC ja Iron Maiden sekä fanituotteita lukuisten TV-sarjojen ja leffojen ystäville: Star Wars, Harry Potter, The Walking Dead, Game of Thrones ja paljon, paljon muuta. Lisätietoja ja valikoimamme koko komeudessaan löydät osoitteesta www.emp.fi."

Enemmän

Vähemmän


Aitoja asiakaspalautetta

Tarjoukset koskemaan muitakin tuotteita kuin kamppanja, teiltä tulee hyviä tarjouksia mutta kun huomaan ostorajoituksen taikka että tarjous koskee vain tiettyjä tuotteita niin tarjous jää käyttämättä, että siihen parantamista.
Osa kuvista ja tuotteista latasi hieman hitaasti tai ei ollenkaan. Sain kyllä hyvin selattua lähes kaikki tuotteet, ainakin löysin etsimäni. Olen hyvin tyytyväinen.
Selkeät sivut. Helppo valkkailla vaatteita sellaistenkin ihmisten jotka vihaavat sovituskoppeja ja yli-innokkaita asiakaspalvelijoita kertomassa mitä kaikkea tarvitsen.
Ihan paras ikinä!!! 👍👍👍👍
Helppoa tilata tuotteita ja omaa kokoakin löytyi helposti.
4. En osaa sanoa.
Tein tilauksen. Maksoin. Sain toimituspäiväarvion. Seuraavana päivänä tuli ilmoitus, ettei tuotetta olekaan saatavilla.
Hyvä verkkokauppa
Verkkokauppaa on helppo käyttää. 🤟
Selkeä, hyvin toimiva verkkokauppa. Ostan varmasti toistekkin.

Loading...

Mikä eKomi on?

eKomi on itsenäinen sähköisen palvelun tarjoaja, joka kerää arvioita yrityksistä, tuotteista ja palveluista.

eKomin tiivisteet