Sertifikaatti

On saanut eKomin hopealuokituksen!

On saanut eKomin hopealuokituksen!

emp.fi
emp.fi
"EMP perustettiin vuonna 1986 Lingenissä, Saksassa. Tätä nykyä olemme Euroopan suurin vaihtoehtoisen muodin, bändipaitojen sekä bändien, TV-sarjojen, elokuvien ja videopelien fanituotteiden verkkokauppa. Liputamme persoonallisen tyylin puolesta ja kannustamme jokaista olemaan oma, erilainen itsensä. Suomessa EMP on toiminut jo yli 10 vuotta. Verkkokauppamme yli 30.000 tuotteen kattavasta valikoimasta löydät viralliset fanituotteeet huippubändeiltä kuten Metallica, AC/DC ja Iron Maiden sekä fanituotteita lukuisten TV-sarjojen ja leffojen ystäville: Star Wars, Harry Potter, The Walking Dead, Game of Thrones ja paljon, paljon muuta. Lisätietoja ja valikoimamme koko komeudessaan löydät osoitteesta www.emp.fi."

Enemmän

Vähemmän


Aitoja asiakaspalautetta

Selkeä ja uniikit tuotteet. Koukkuun jäämisen vaaraa!!
Nopea tilausten käsittely, tavara on aina ollut laadukasta. Jatkakaa samaan malliin.
Tilauksen tekeminen oli helppoa ja tuotteiden selaaminen vaivatonta. Kaikin puolin onnistunut ostokokomus verkkokaupassanne.
Homma toimii. Kattavat ja selkeät verkkosivut. Toimituskulut tietenkin voisivat olla pienemmät jollei kuulu Backstage Clubiin.
Sovellus kaatuu välillä ja tuotteet häviää korista
Toimiva palvelu. Hyvät tuotteet
*****
Hyvä pulju kaikki hyvin sulju.
erittäin helppo tilata ja nopea toimitus ps. kaikki koot ei vastaa sitä mitä on
Ostaminen oli helppoa, mutta jäin ihmettelemään miksi ohjelma hyväksyi ja otti rahan myös tuotteesta jota ei sitten enää ollenkaa. Mahtaako kestää rahan palauttaminen pitkään

Loading...

Mikä eKomi on?

eKomi on itsenäinen sähköisen palvelun tarjoaja, joka kerää arvioita yrityksistä, tuotteista ja palveluista.

eKomin tiivisteet