Sertifikaatti

On saanut eKomin hopealuokituksen!

On saanut eKomin hopealuokituksen!

emp.fi
emp.fi
"EMP perustettiin vuonna 1986 Lingenissä, Saksassa. Tätä nykyä olemme Euroopan suurin vaihtoehtoisen muodin, bändipaitojen sekä bändien, TV-sarjojen, elokuvien ja videopelien fanituotteiden verkkokauppa. Liputamme persoonallisen tyylin puolesta ja kannustamme jokaista olemaan oma, erilainen itsensä. Suomessa EMP on toiminut jo yli 10 vuotta. Verkkokauppamme yli 30.000 tuotteen kattavasta valikoimasta löydät viralliset fanituotteeet huippubändeiltä kuten Metallica, AC/DC ja Iron Maiden sekä fanituotteita lukuisten TV-sarjojen ja leffojen ystäville: Star Wars, Harry Potter, The Walking Dead, Game of Thrones ja paljon, paljon muuta. Lisätietoja ja valikoimamme koko komeudessaan löydät osoitteesta www.emp.fi."

Enemmän

Vähemmän


Aitoja asiakaspalautetta

Teillä on todella hyvä verkkokauppa.
Pidän siitä todella paljon.
Aina on toiminut tilaus ja sivut hyvin. Eikä koskaan tarvinut palautaa kun aina sopinut
nopea toimitus hyviä tarjouksia
Erittäin laaja ja omaperäinen tuotevalikoima on aina kiehtonut tällästä hieman omalaatuisen persoonan omaavaa tyyppiä :) kokoja löytyy myös meille"pienille aikuisille" vaatteesta kuin vaatteesta ja tuotteet ovat olleet myös aina hyvälaatuisia :)
****
kivoja vaatteita hyvät hinnat ja aika nopea toimitus
Laadukkaita tuotteita
Hyvä palvelu
Suhtkot helppo tilata
Mobiilisovellus kadottaa ostoskorin, kun kirjautuu sisään kassalla. Joutuu tekemään koko tilauksen uusiksi. Mobiilisovelluksen toiminta on muutenkin ajoittain aika epävakaata ja annetut hakukriteerit katoavat liian helposti.

Loading...

Mikä eKomi on?

eKomi on itsenäinen sähköisen palvelun tarjoaja, joka kerää arvioita yrityksistä, tuotteista ja palveluista.

eKomin tiivisteet